Кристиан Николов, който е обвинен за умишлено причиняване на смъртта на

...
Кристиан Николов, който е обвинен за умишлено причиняване на смъртта на
Коментари Харесай

Обвиненият за смъртта на Милен Цветков пак пробва да излезе от ареста

Кристиан Николов, който е упрекнат за умишлено причиняване на гибелта на журналиста Милен Цветков при злополуката от 19 април м.г., още веднъж е подал молба да бъде пуснат от ареста. Това стана ясно от известие на Софийския градски съд. Молбата му ще бъде прегледана от магистратите в петък.

Цветков почина, откакто до момента в който чакаше с колата си на червен светофар край столичен мол, върху автомобила му връхлетя джип с голяма скорост. 

През ноември магистратите отхвърли настояването на Николов да бъде пуснат под домакински арест и следен с електронна гривна. Има реална заплаха от осъществяване на закононарушение и от укриване, одобри тогава съдът. Магистратите характеризираха обвинения като " извънредно безконтролен, лековерен и самоуверен ". Посочи, че е управлявал колата си след мощен коктейл от опиати - марихуана, амфетамини и кокаин.

През декември Софийската градска прокуратура внесе делото против Николов в съда. Още не е планувано разпоредителното съвещание по него и не е ясно дали съдът няма да открие пропуски, поради които да върне обвинителния акт. Процесът бе разпределен на арбитър Веселина Ставрева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР